'Vertrouwd en vernieuwd' tijdens GrootGroenPlus

'Vertrouwd en vernieuwd' tijdens GrootGroenPlus

Voor de nationale en internationale boomkwekerij belooft de vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert van 2 tot en met 4 oktober het centrum van vertrouwen en ontwikkeling te zijn. Noviteiten worden getoond, maar ook vertrouwde onderdelen waar de wereld van de boomkwekerij op kan bouwen. Daarom is Klasmann-Deilmann aanwezig in stand R041 als vertrouwde leverancier van substraten, Growcoon en Log & Solve.

De deelname van Klasmann-Deilmann aan GrootGroenPlus wil het bezoek dit jaar niet missen. Deze substraatproducent zorgt er immers voor dat de benodigde grondstoffen beschikbaar zijn op het juiste moment, in juiste hoeveelheid en van de juiste kwaliteit. Daar kunnen klanten op vertrouwen en ook hun eigen onderneming op bouwen.

Vertrouwen en veranderen  
Daarnaast zet Klasmann-Deilmann in op de transitie naar substraat met gereduceerde milieu-impact op basis van hernieuwbare grondstoffen. Deze ontwikkelingen vinden plaats náást de bestaande lijnen, zodat klanten en relaties zelf de keuze hebben in de mate waarop zij in hun teelt mee gaan in de verandering.

Vernieuwen
Het verbeteren van het rendement, verlagen van de footprint en bovenal het optimaliseren van het product lukt door bestaande substraatmengsels te vernieuwen en te verbeteren. Dit vernieuwen doet Klasmann-Deilmann onder andere met Growcoon en Nygaia. Ook zien kwekers van Klasmann-Deilmann kansen in het meten van die resultaten. Log & Solve wil telers voorzien van digitaal en efficiënt teeltbeheer die besluitvorming stimuleert en hen producten van de hoogste kwaliteit laat telen. Om grip te houden op alle teeltveranderingen is monitoring met Log & Solve cruciaal. Hun teelt is door Log & Solve meer rendabel, effectief en gestroomlijnd.

 

Bron:

Deel artikel