Elke bloem schoon fust

Elke bloem schoon fust

"Schone bloemenemmers en lege bloemendozen, daar werkt iedereen graag aan mee. Royal FloraHolland neemt schoon fust serieus: we wassen alle ingenomen emmers en ook de opzetrekjes gaan steeds vaker door de wasstraat. Daarnaast hebben we afgelopen jaren flink geïnvesteerd in onze fustwasmachines. Jijzelf kan ook een bijdrage leveren aan schoon fust. Help mee, want schoon fust regelen we samen."

"Onze fustwasmachines kunnen niet alles schoon wassen. Verfresten, plakband en dergelijke krijgen de machines er niet af. Ook zorgen restanten los afval in emmers voor verstoringen. Lever het fust daarom in volgens onderstaande spelregels, want schoon fust is voor iedereen een must", aldus Royal FloraHolland. De veiling zet enkele punten van aandacht op een rij:

Meermalig plastic fust
Om verstoringen in de fustwasmachines te voorkomen én we anders de fusten niet volledig schoon krijgen, vragen wij het volgende aan jou:

  •     Lever het fust altijd schoon en leeg in, dus zonder afval en water.
  •     Gebruik bij voorkeur kaartjes in de houders in plaats van stickers.
  •     Gebruik je liever toch stickers? Dan zijn alleen Normpack-stickers toegestaan. Deze stickers zijn afwasbaar in onze fustwasmachines en daarom goedgekeurd voor gebruik.
  •     Plak de Normpack-stickers altijd op de juiste plaats.
  •     Beplak het plastic fust niet met ander materiaal, zoals plakband.


Geen stickers op opzetrekken
We hebben diverse meermalige opzetrekken in ons fustassortiment: Fc596, Fc597, Fc598 en het deze zomer geïntroduceerde nieuwe lage meermalige opzetrek Fc595. Gebruik je één van deze opzetrekken? Denk er dan aan, dat je de opzetrekken helemaal niet mag beplakken.

Meermalig te gebruiken dozen

  •     Lever dozen altijd schoon, droog en zonder afval in.
  •     Plak stickers en kaartjes alleen op de aangegeven plaats op de dozen.
  •     Steek geen plastic haakjes door de dozen heen (het is onveilig voor onze medewerkers en de doos is direct onbruikbaar).

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel